Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2013 17:33 - ГЕЙОВЕ, ПРАВА И ГНУСОТА
Автор: novaposoka Категория: Други   
Прочетен: 801 Коментари: 0 Гласове:
0



ГЕЙОВЕ, ПРАВА И ГНУСОТА

 

         “И Бог сътвори човека по Своя образ; по Божия образ го сътвори; мъжки и женски пол ги сътвори. И Бог ги благослови. И каза им Бог: Плодете се и се размножавайте, напълнете земята и обладайте я, и владейте над морските риби, над въздушните птици, и над всяко живо същество по земята” /Битие 1:27,28/.

         Бог благославя брачния съюз между мъжа и жената. Целта на този съюз е точно определена – населяване на земята, нейното владеене, както и владеенето над всяко живо същество, намиращо се на нея.  

         Къде е мястото на “брачния” съюз между двама мъже в изпълнение на така поставената задача? Могат ли те да имат някакъв принос в населяването на земята? Във връзка с това извращение, Бог дава своето мнение:

 

            С мъж да не лягаш като с жена; това е гнусота. И с никое животно да не се съвъкупяваш, та да се оскверниш с него, нито жена да застава пред животно, за да се съвъкупи с него; това е гнусота. ...Защото всеки, който върши която и да е от тези гнусоти, човеците, които ги вършат, ще се изтребят от народа си. И тъй, пазете повеленията Ми, и не вършете никой от тези гнусни обичаи, които са се вършили преди вас, за да не се оскверните с тях. Аз съм Еова, вашият Бог” /Левит 18:22, 29,30/.

           

            Ето и мнението на Джеймс Уорлик, американският посланик в България:

 

            “Надявам се и много българи да се присъединят към гей парада. България и българите се славят със своята толерантност, а този въпрос касае толерантността. Има хомосексуална общност в България и тя трябва да бъде третирана с уважение и достойнство. Това трябва да е посланието към този парад. Трябва да се отнасяме към тях като към всеки един гражданин. Затова аз и американското посолство ще подкрепим парада по всички възможни начини” /В. “Десант”, 01.06.2012, “Мъдри” мисли/.

           

            Може ли да има спор по въпроса, коя е правилната позиция – позицията на Създателя, или тази на погубителя? Съветите на Бога ли трябва да слушаме, или тези на защитника на гнусотата?

         Едното е право, другото е криво, едното е святост и правота, другото е грях и гнусота. Въпреки всичко, Бог не отнема свободата на човека да избира – Божията истина или сатанинската лъжа, гласа на Създателя, или гласа на змея.

         Днес пред очите на света се сбъдва пророчеството, което ясно фиксира младата държава, възникнала, не от води и морета /множества и народи/, а от  “земята” - Съединените щати:

         “И видях друг звяр, който възлизаше от земята; и имаше два рога, прилични на агнешки, а говореше като змей” /Откровение 13:11/.

        

         Представителят на този змей в България, за глямо учудване на мнозина, една сутрин, доволен и щастлив, заяви пред една българска телевизия: “България няма да строи “Белене”. Медиите все още не знаеха, но той беше осведомен за решението на българския “народен” избраник, решение, което малко по-късно му донесе награда от Вашингтон – приятелско потупване по рамото.

         Същата награда получи и поредният български президент – със щастлива усмивка, като гимназист след матура, едва не проронил сълза от щастие, обяви: “Президентът на САЩ ни похвали и каза, че ние сме на правия път”.

        

         За този път, маркиран с беззаконие, Бог дава своето определение:

         “Има път, който се вижда прав на човека, но краят му води към смъртта”  /Притчи 16:25/.

         За да ни отдели от безумната тълпа, бързаща по пътя към смъртта, Словото ни съветва:

         “Тази Книга на  закона да не се отдалечава от устата ти; но да размишляваш върху нея денем и нощем, за да постъпваш внимателно според всичко, каквото е написано в нея, защото тогава ще напредваш в пътя си и тогава ще имаш добър успех” /Исус Навиев 1:8/.    

                Георги Крумов




Тагове:   гейове,   еднополови,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: novaposoka
Категория: Политика
Прочетен: 181334
Постинги: 88
Коментари: 127
Гласове: 89
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930