Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2013 23:12 - ПРОБЛЕМЪТ С ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ
Автор: novaposoka Категория: Други   
Прочетен: 629 Коментари: 0 Гласове:
0



Франция разреши еднополовите бракове. Тя е четиринадесета страна в света, която прави това.

         В края на 18-ти век същата тази страна, с решение на Националното събрание, официално забранява Бога. Започва да изгаря Библията и зверски да отстранява непокорни глави, осмелили се да оспорват “справедливата” война срещу “несправедливия” Бог.

         По време на Великата реформация Франция по най-жесток начин се разправя със своите протестанти. Най-жестокото клане в този период от нейната история е известно като Вартоломеевата нощ.

         Русия е втората страна в света, която в седемнайста година официално забранява Бога. Еволюционната идеология се разпространява на висок глас, а православната църква е заставена да мълчи, за да не смущава сатанинските проповедници.

         Възниква въпросът:

         “Има ли земни институции, които са упълномощени да разрешават или забраняват едно или друго действие, свързано с човешкото поведение?”

         Отговорът: “НЯМА ТАКИВА”.

 

         Човекът е същество със свободна воля. Тази свобода му е дадена от Бога. В Декалога са дадени и законите, уреждащи отношенията между Бога и човека /1-4 заповеди/, както и междучовешките отношения /5-10 заповеди/. Всеки човек е напълно свободен в избора си, да спазва или не определените морални норми.

         Светските власти трябва да знаят, че нямат права да узаконяват беззаконието. Те са задължени да се съобразяват с Библията, а не да се заблуждават и да си въобразяват, че тя се отнася само за църквите.

         Духовните власти трябва да знаят, че нямат силата да забраняват или разрешават едно или  друго действие. Те са длъжни да разясняват Словото, което показва последствията от неразумното поведение. В Библията по категоричен начин се осъждат извратените сексуални контакти, които светските власти великодушно “разрешават”, а църквите гневно “забраняват”:

         “Те, които замениха истината на Бога с лъжа и се поклониха и служиха на творението, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин. Затова Бог ги предаде на срамни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено. Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разпалиха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслужено въздаяние за своето нечестие.

         И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум, да вършат това, което не е прилично, изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, раздори, измама и злоба; клюкари, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си, безразсъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви; които, при все че знаят Божията справедлива присъда, че тези, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват онези, които ги вършат.” /Послание към римляните 1:25-32/.

 

         Тази е пълната и точна характеристика на нашето общество и едва ли някой може да я оспори. Това е обществото, опълчило се срещу своя Създател и решило да строи комунизъм без Него. И с варварския разгром на материалната база на недостроения комунизъм, това безумно общество доказа верността на думите на Христос: “...отделени от Мене не можете да сторите нищо” /Йоан 15:5/.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: novaposoka
Категория: Политика
Прочетен: 181126
Постинги: 88
Коментари: 127
Гласове: 89
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930