Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2023 11:14 - Случаят Магнитски
Автор: novaposoka Категория: Политика   
Прочетен: 1827 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 12.02.2023 11:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 На 12 февруари БТВ даде дума на български граждани, обвинени от СА в корупция. Целта им е твърде прозрачна. За отбелязване е това, че Турция е член на НАТО, но към нея американците нямат никакви претенции. Тя поддържа връзките с Русия, защото по този начин получава сравнително евтини енергийни ресурси, необходими за развитието на икиномиката, а от там и за по-добро социално положение на турските граждани.

За разлика от Турция, България е подложена на диктат от САЩ, за да преустанови всякакви връзки с Русия. С разширяването на НАТО и стъпването в Украйна, САЩ целят да завладеят ресурсите на тази необятна страна. С този начин на действие са съгласни всички европейски страни и изпълняват нейната воля. И нашите управляващи са послушни на този диктат. Но в България все още има реално мислещи хора, които виждат, че войната с Русия не може да постигне своите цели. Ние имаме два пътя в борбата за евтини енергийни ресурси. Единият е този, посочен от САЩ, и по който ни водят българските управници, т.е., война с Русия и нейното завладяване. Това е пагубен път за държавите, които вървят по него. Пагубен е и за нас. Русия никога няма да го допуне. Това трябва да се разбере от всички нейни врагове. Наполеон и Хитлер не успяха, няма да успеят и САЩ.

Вторият път е възстановяване на връзките с Русия, при което наебходимите за нашата страна природни ресурси ще пристигнат в България с лекота. Това е интересът на България и никой не трябва да ни диктува сегашната конфронтация. За тези връзки държат всички българи, които работят в интерес на България. Толкова е ясно, че в целия свят се боди борба за ресурси, които ние можем да имаме, без да се обявяваме за врагове на Русия. Тази страна даде свидни жертви, за да ни освободи и продължава да държи на България.

Това за което пиша се потвърди в разговора по БТВ с обвинените в корупция българи. Ясно личи, че всичко това е тенденциозно. Това е обвинение без доказателства. Налице е едно посочване, не на истински корумпирани, а на хора, които разбират, че приятелството с Русия е по-добро от войната с нея. САЩ лъжат безогледно, но не могат да излъжат целия свят. Само бившите социалистически страни твърдо вярват на тези лъжи. Ще припомня оценката на Библията относно американския звяр: „И видях друг звяр, който възлизаше от земята; и имаше два рога прилични на агнешки; а говореше като змей“ (Откровение 13:11). Всички „зверове“ (царства) възникват чрез завладяване на други народи, т.е., установяват се на тяхно място. Според Библията те възникват от морето (народи и езици). Само САЩ „възлизат от земята“ (новооткритата земя). Те са млада държава, на която двата агнешки рога символизират нейната младост и разделението между църква и държава.По-нататъшните стихове в глава 13 на Откровение описват разрасването на сегашното икоменическо движение, чиято цел е съединяване на протестанската и католическа църкви, но под знамето на католицизма. Това пророчество се изпълнява сега. Следващото не всички ще го видят, защото не се знае кога ще се изпълни. Но крайният резултат е посочен: „И звярът биде уловен, и с него лъжепророка, който бе извършил пред него знаменията, с които измами ония, които бяха приели белега на звяра, и които се покланяха на неговия образ; те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори с жупел“ (Откровение 19:20).   




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: novaposoka
Категория: Политика
Прочетен: 181444
Постинги: 88
Коментари: 127
Гласове: 89
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930