Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2021 12:03 - Декларация на НАТО
Автор: novaposoka Категория: Политика   
Прочетен: 1589 Коментари: 8 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Част от парадоксалната декларация на НАТО:

"Т. 4 НАТО е изправена пред ясни заплахи и предизвикателства от всички стратегически посоки. Агресивните действия на Русия и военното струпване в непосредствена близост до НАТО, включително и неотдавнашната ескалация в Черно море, по границите с Украйна и незаконно анексирания Крим, както и нейните агресивни хибридни действия продължават да застрашават евро-атлантическата сигурност и базирания на правила международен ред.

Ние заклеймяваме саботажните действия на Русия на територията на Алианса, свидетелство...“

„Т.5...Ние приветстваме водените от Полша и Румъния бригади в Инициативата за готовност на НАТО, както и предложението на България да стане домакин на Военноморския регионален координационен център за Черно море."

 

В т. 4. на декларацията се наблюдава говорене, което не съответства на действителността - “НАТО е изправена пред ясни заплахи“?! Въпросите, които трябва да се поставят са: Когато се разпусна Варшавския договор, защо не се разпусна и НАТО? Защо НАТО се разраства на Изток, обгражда Русия, а в същото време вижда някаква заплаха за своите агресивни действи, приписвайки ги на Русия? Това говорене не е ли обратно на действителността? Не е ли говорене като на змей? Тази територия беше на Варшавския договор. По какви международни правила стана територия на „Алианса“, който трябваше да прекрати своето съществуване и да даде възможност на народите за самоопределение? Защо вместо самоопределение, народите получиха диктовка да се включат в стария военен блок, явно насочил своите апетити срещу Русия. И защо тази диктовка се нарича демокрация, а предпазните действия на Русия наричат агресия И действията на нашият Президент са впълен унисон с говоренето на змея. Докато България има такива послушни управници, тя няма да се оправи. Напротив, тя уверено върви към своята трета национална катастрофа. Това ни казва Библията:

 „И видях друг звяр, който възлизаше от земята; и имаше два рога прилични на агнешки; а говореше като змей“ (Откровение 13:11).

Това съобщение се отнася до младата държава САЩ. В момента там се разраства икуменическото движение, чиято цел е обединение на протестантизма с католицизма, но по под знамето на Ватикана. За него пише Елена Вайт: „Протестантите в САЩ ще бъдат първите, които ще протегнат ръце над пропастта, за да хванат ръката на спиритизма. Ще протегнат ръцете си над бездната, за да уловят и десницата на папската мощ, като под влияние на този троен съюз САЩ ще тръгнат по стъпките на Рим за потъпкване правата на съвестта.(Е. Вайт.Великата борба, София, Нов живот, 1993 г.).

Съдбата на САЩ, обединението между протестантизма и католицизма, както и на народите, чиито ръководители ги причисляват към този съюз, е категорична: „И звярът бе уловен, а с него и лъжепророкът, който бе извършил пред него знаменията, с които измами онези, които бяха приели белега на звяра, които се покланяха на неговия образ; те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори с жупел” (Откр. 19:20). Подробности по звяра, лъжепророка и белега на звяра се намират в книгата "Победата".

  Харесване       Коментар     Споделяне          



Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. germantiger - а не ве
15.05.2021 12:31
ама разбира се, русия никога не е нападала никой и винаги е освобождавала всичко превзето и заграбебно от нея векове наред

без съмнение динозаврите са българи, а космоса е руснак
цитирай
2. germantiger - финално
15.05.2021 12:33
а руската комунистическа лъжецърква да не бере грижи за протестанти и католици

кгб си е ортодокс православни скотове

11 от общо 15 митрополити в бг ако не греша бяха руски доносници
цитирай
3. dobrodan - Реклама, реклама :)!
15.05.2021 13:26
Ще хванете на бога рога. Не, че сте го пускали, ама ви е време да го изцедите :) до капка.
Да ви е сладко!
цитирай
4. novaposoka - Посредственост на квадрат
15.05.2021 16:25
Маймунските производни са по-велики от Своя Създател. Това личи от коментарите им. Те не могат и да се изразяват правилно. В мисълта им прозира пълна бъркотия. Пишат и Името на Бога с малка буква, може би за да демонстрират своето величие. А една от заповедите гласи: "Не изговаряй напразно Името на Господа твоя Бог; защото Господ няма да счита безгрешен онзи, който изговаря напразно Името Му (Изход 20:7). За групата на Неговите противници е записано: "А колкото за страхливите, невярващите, мръсните, убийците, блудниците, чародейците, идолопоклонниците и всичките лъжци, тяхната участ ще бъде в езерото, което гори с огън и жупел. Това е втората смърт" (Откровение 21:8). За другата група е казано: "Блажен и свет оня, който участвува в първото възкресение; над такива втората смърт не ще има сила; (Откровение 20:6). Всеки човек сам избира групата си и дори Бог не се намесва в неговата свобода.
цитирай
5. dobrodan - Ние, маймунските производни, вашия бог не го бръснем за слива.
16.05.2021 00:48
Вие, дето сте произлезли от овцете, си пишете името му (което никъде не пишете, защото такова нещо няма :):):) както си щете.
Няма възкресение. Един ден си представям опулените ви лица и кръглите и големи като на ЗИЛ фаровете очи :):):), като разберете, че ще ядете дървото :) и спасение няма....
цитирай
6. novaposoka - Маймуните и еволюцията
16.05.2021 13:00
"Бог не съществува. Човекът е произлязъл от маймуните". Това е в основата на еволюционното учение. Томове са изписани, за да обясняват как животното маймуна е решило да се труди, за да се превърне в човек. Колкото до Бог, Той не е "наш", "ваш", или на някой друг. Той е Един, Създател и Спасител на грешния човешки род. Който Го признава, се надява на участие в първото възкресение и вечен живот. Който не Го признава, отива на втората смърт. Това пише в Библията. А чрез "овцете", воловете или други животни, можете да надградите еволюционното учение и да защитите някоя и друга "научна" титла.
цитирай
7. germantiger - абе другарю нали вас руските бугари ...
19.05.2021 08:07
абе другарю нали вас руските бугари ви погребваха с петлъчки

майка ти у семейната гробница с кръст ли е или с червена пентаграма
цитирай
8. novaposoka - Кръстовете, ...
20.05.2021 10:19
Кръстовете, петолъчките, както и "чудотворните" икони не спасяват. Няма никакво значение съмволът, който някой е поставил на гроба. Има значение позицията на почи налия човек - доверяване на Христос, или омраза към Него. Това са две групи от хора, символизирани на кръста с двамата престъпници. За тях достатъчно ясно е написано в Библията.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: novaposoka
Категория: Политика
Прочетен: 179170
Постинги: 88
Коментари: 127
Гласове: 89
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031