Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2020 17:18 - Конспирацията
Автор: novaposoka Категория: Политика   
Прочетен: 475 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ако някой защитава тезата, че Ковид 19 е създаден, то неговата позиция се обявява за конспиративна. Той твърди, че вирусът е създаден умишлено, опонентите му обясняват появата му със случайността. Кое е по-вероятно – създаването му, или случайното му появяване? За да се отговори на този въпрос, ще зададем друг – „Коя наука до сега е създала живо същество, защото Ковид 19 е такова?“ Това е невъзможно. Само Бог може да създава живот. Човекът може да манипулира живота, да изхожда от други живи организми, но не и да създава живот. В тази връзка Люи Пастьор извежда постулата: „Живот само от живот“. Следва друг въпрос: „Бог ли създава враговете на човешкото здраве“? Това е в противоречие с Неговото отношение към човечеството: Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот“ (Йоан 3:16). Следовтелно тези, които твърдят, че вирусите се изработват от врагове на човечеството, говорят истината. Нищо не възниква случайно. Една тревичка, насекомо, животно и каквото и да било, не може да възникне случайно. На случайното възникване са привърженици еволюционистите, въпреки убедеността им, че това е невъзможно. И истинските учени-еволюционисти го признават: „Абсурдно и безумно е да се вярва, че една клетка възниква от само себе си, но въпреки това аз го вярвам, понеже не мога да си преставя нищо друго“ (Ърнест Кахан).

По-горе изразих виждането, че Бог не причинява зло на човека. Но дали това е така? Дали ще постъпи така, ако човечеството не се съобразява с Него и с Неговия закон? Днес целият свят живее в беззаконие. За светът е валиден закона на мамона. Божият закон се пренебрегва, като закон, който пречи на човешкия просперитет. Християнските църкви са установили промяна в Закона, при което те съдействат за отрицателно отношение към вярващите, а от там и към Бога. В такава обстановка Той е заявил:

„Слушай земьо; ето, Аз ще докарам зло върху тия люде, дори плода на помислите им; защото не послушаха словата Ми, а колкото за закона Ми, те го отхвърлиха“ (Еремия 6:19)

Апостол Павел дава точна оценка на човешкото безразличие: „Върху това имаме да кажем много неща и мъчни за поясняване, защото сте станали тъпи в слушане. Понеже докато вие трябваше до сега, според изтеклото време, и учители да станете, имате нужда да ви учи някой изново най-елементарните начала на Божиите словеса“ (Евреи 5:11,12).

Бог обича Своето създание - човека. Но Той не обича беззаконието. А светът е изпълнен с беззаконие. Употребената дума „докарам“ може да се замени с „допускам“. Възможно е Бог да докара или да допусне изява на злите сили, каквато наблюдаваме в момента. Но едно е сигурно – вирусът съществува и той не е случайно явление. Той е резултат от беззаконието на човечеството, имащо свобода от Бога, да върши добро или зло. Чрез погрешното разбиране на свободата, дадена от Бога, човекът уверено върви към своето самоунищожение.

Убедителен привърженик на изкуственото създаване на вируса е д-р Бутар. Медиите определят такива хора като конспиратори. Въпреки, че дава логично обяснение на създаване на вируса, обяснението му се отхърля и се залага на случайното му възникване. Внушава се, че случайността е наука, а логиката глупост.

Обяснението на д-р Бутар е в съответствие с възможността на човека да манипулира живите същества. Прави се комбинация от съществуващите вируси и се създава нов. Първият от тях е описвания като животински вид SHSO14.  Комбинира се с манипулирания вирус SARS V. Към така създадената основа се прибавят гени от MERS и от HIV. Получава се опасна устойчивост, известна като Ковид 19.

През 2014 година САЩ обявяват мораториум за всякакъв вид подобни манипулации. Но  д-р Фаучи ( високопоставен директор по изследвания на Националния здравен институт на САЩ) плаща на Китай 3,7 милиона долара за да продължи експеримента. В процеса се включват лекари от Харвард, Швеция и Ухан. В Китай отива и д-р Ши от Северна Корея. При излизане на Ковид 19 тя отклонява вниманието от истината, която добре знае, и заявява, че вирусът произлиза от прилепите.

Въпреки скриването на истината, тенденцията е ясна. Няма съмнение, че опасния вирус е създаден. Освен това. Той не е изпуснат. Той е разпространен умишлено и то така, че да обхване целия свят. Това е свързано с изоставане в икономиката, поява на безработица, несигурност в бъдещето и масова смърт. Всява се страх от опасния вирус. Обосновава се задължителната ваксинация като спасително средство за оцеляване. Това е глобално мероприятие, чиято цел е народът да приеме предвидената „маркировка“. Точно за това говори д-р Бутар, това е записано и в Библията: „И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име“ (Откровение 13:16,17).

Някой ще принуди целия свят да се подчини на звяра, чието число е 666, т.е., на католическата църква. Едно поклонение, което включва не само поклонение на светските власти, но и  поклонение на виден религиозен субект. Урия Смит идентифицира тези сили: „...змеят (езическият Рим), звярът (папският Рим) и двурогият звяр Америка) са преследващи сили, които са подбуждани от ярост и вражда срещу народа и Божията църква“ (Смит, Урия. Историчеси отзвук на Откровението. София. Манта принт).

Появяващата се тенденция не е конспирация, според противници на истината. Това е действителност, която подсказва наближаващия стремеж за контрол над съвестта. А лъжата, борбата и скриването на тази действителност е конспирация, изразена с думите: „Крадецът вика, дръжте крадеца“.

(Повече по тези въпроси в книгата „Победата“). 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Категорично съждение за недоказуемото (засега).
15.05.2021 12:59
Авторът пище:
„Бог ли създава враговете на човешкото здраве“? Това е в противоречие с Неговото отношение към човечеството: „Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот“ (Йоан 3:16). Следовтелно тези, които твърдят, че вирусите се изработват от врагове на човечеството, говорят истината."
Естественият подбор е велико изобретение. АНТИ-ЕНТРОПИЙНО!!! Това е "демонът на Максуел" на практика. Виж последното изречение на "Произход на видовете", последното издание.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: novaposoka
Категория: Политика
Прочетен: 179255
Постинги: 88
Коментари: 127
Гласове: 89
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031