Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2020 17:16 - Собствеността
Автор: novaposoka Категория: Политика   
Прочетен: 483 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В „демократичното“ общество се обръща голямо внимание на формата на собственост. Практикува се беззаконие, под което се разбира свобода, а законността се счита за ограничение. Според съвременните „демократи“, моралът спъва прогреса, а беззаконието дава простор на личността. Нашият Създател ни предоставя Своето правдиво виждане относно въведената практика:

„Горко на онзи, който строи къщата си с неправда, И стаите си с кривда; Който кара ближния си да му работи без заплата, И не му дава надницата му; Който си казва: Ще си построя голяма къща и широки стаи; В които си отваря прозорци, И я покрива с кедър и я боядисва с алено. Понеже гледаш да си натрупаш кедрове, ще царуваш ли? Баща ти не ядеше и не пиеше ли? Да! но той извършваше правосъдие и правда, Тогава благоденствуваше. Отсъждаше делото на сиромаха и на немотния; Тогава благоденствуваше. Не значеше ли това да Ме познава? казва Бог. А твоите очи и твоето сърце не са в друго, Освен в нечестната си печалба, и в проливане невинна кръв, И в извършване насилство и угнетение“ (Еремия 22:13-17).

Къде е моралът? При собствеността или при човекът? Бог категорично казва, че е при човекът, сървеменните „демократи“ казват, че е при собствеността. Кое е вярно – това, което Бог казва, или това, което те казват? Те са записали в Конституцията, че частната собственост е неприкосновена, което означава, че другата собственост може да се краде. И това направиха. Преобразуваха и крадяха, колкото можаха и станаха милионери, а народът обедня. Нима това не се вижда? Та това е факт, който не може да се оспори!

В Конституцията моралната храктеристика на собствеността трябва да отпадне. Видовете собствености са различни по притежание, но те не могат да бъде добри, лоши, неприкосновени, и други. Вече 30 години нашите управници превръщат видовете собственост в частна, и използват записа в Конституцията, за да защитават окраденото от народа. Адвокати ли са творците, или „демократи“, които умишлено са сътворили една неправда, за да дадат официален път на присвояването? Защо народът наблюдава това беззаконие, страда от частните собственици, а мълчи? Прокуратурата трябва да защитава неговите интереси, да се занимава с произвола на трансформаторите на собственост, а не с подхвърлените пари на една кметица, което е незначително на фона на големите престъпления.

Всичко опира до морала на хората. Формите на собственост нямат значение и те трябва да бъдат равнопоставени.

В нашето общество беше установена една криворазбрана демокрация, при която се даде път  на беззаконието, възприемано като свобода. Бог предупреждава човечеството относно избрания път и призовава:

„Върнете се от злите си пътища, и пазете Моите заповеди и Моите повеления, съвършено според закона, който дадох на бащите ви, и който ви пратих чрез слугите Си пророците“ (4 Царе 17:13).



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: novaposoka
Категория: Политика
Прочетен: 180735
Постинги: 88
Коментари: 127
Гласове: 89
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930