Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2020 08:38 - Емил Кошлуков - позиция
Автор: novaposoka Категория: Политика   
Прочетен: 701 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.06.2020 08:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Предварително заявявам, че аз не съм противник на г-н. Кошлуков. Аз съм противник на приетата от него идеология, която е предприела злобна борба срещу Бога. Тази вредна идеология вилня през злокобните 45 години, тя вилнее и днес. Тя е атеистична идеология, направила така, че подвластните ѝ да не я забелязват. Затова, вместо към нея, насочват своите усилияи и злоба срещу Своя Създател. Тя кара отделни хора да заблуждават себе се и обществото, че се борят за истината, а в същност се борят срещу нея. Така тяхната вяра, че са борци за демокрация, се превръща в огромна заблуда. В тази връзка г-н Кошлуков заявява: „Знаехме срещу кого се борим, но не и за какво“ Нито едното, нито другото е вярно. Без да знаят, те се бориха против силно развитата икономика на България, като наричаха тази лъжа борба за демокрация. Лъжа е, че социалистическата икономика е рухнала. Истина е, че тя беше умишлено поразена. Затова днес мнозинството живее в трудност, а „борците“ за неговото бъдеще – в охолство. За атеиста не е важно състоянието на мнозинството. Важното е това на „десидента“, заместител на бившия „активен борец“.

 

Основната претенция на г-н Кошлуков е, че е антикомунист. Това е най голямата му заблуда. Тези които в миналото се наричаха комунисти никога не са били такива. България не е имало комунизъм., защото той е бил недостижим. Той е социално-икономически строй, при който трябваше да се достигне висшия принцип на разпределение на материалните блага – на всеки според нуждите. Този принцип присъства в книгата „Деяния на апостолите“. Така наречените комунисти искаха да се стигне до него, но забележете, без Бог. Около 50-те години майка ми задаваше логичния въпрос – защо новите управляващи отричат Исус Христос? Отговор тя нямаше. Такъв нямаше и селският свещеник, който възхваляваше новия строй, без да вижда, че на власт се задава страшна чума, известна като атеизъм. Тази чума порази както свещеника, така и целия български народ. А тези, които се наричат антикомунисти, трябва да се осъзнаят и да признаят факта, че са атеисти.

Хвалбите относно победата над „диктатора“ Тодор Живков, над Сталин, и други известни имена, са кухи. Ако не бяха тези имена, щяха да бъдат други, но с характеристиката на Божии врагове, защото това го изисква приетата бездуховна идеология.

Много се говори за агресията на Русия. Не се пропуска факта, че тя не била поканена в Авганистан. Това е вярно, но защо се мълчи относно „поканата“ на САЩ. Нима те са поканени. А какво търсим ние там? Защо се мълчи за голямата измама - оттеглянето на Съветските войски от Западна Европа? Това трябваше да направи и НАТО. Но вместо него се започна безумно разширяване на противостоящия военен блок, който незнайно защо се счита за миролюбив. В същото време Русия се определя като агресор. САЩ неотклонно изпълняват пророчеството в Библията. В него те са определини като звяр, който има два рога като агнешки, но говори като змей. За този змей е отбелязано: “Той упражняваше цялата власт на първия звяр в неговото присъствие и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана беше оздравяла“ (Откр.13:11, 12). Елена Вайт потвърждава: „Протестантите в САЩ ще бъдат първите, които ще протегнат ръце над пропастта, за да хванат ръката на спиритизма. Ще протегнат ръцете си над бездната, за да уловят и десницата на папската мощ, като под влияние на този троен съюз САЩ ще тръгнат по стъпките на Рим за потъпкване правата на съвестта.(Вайт, Е. Великата борба, София, Нов живот, 1993). В Своето Откровение Христос определя изхода от последния сблъсък: И звярът биде уловен, и с него лъжепророка, който бе извършил пред него знаменията, с които измами ония, които бяха приели белега на звяра, и които се покланяха на неговия образ; те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори с жупел“ (Откр. 19:20).

Възприемащите се като интелигенти и учени трябва да разберат, че атеистът е ней-големият глупак на света. Анфинсен го нарича дори идиот: „Аз мисля, че само един идиот може да бъде атеист. Ние трябва да признаем, че съществува една необозрима Сила, която притежава безкрайно знание и прозорливост и която е стартирала движението на цялата Вселена в самото начало“ (Анфинсен, http://nobelisti.com).

Враговете на комунизма избягват да си служат с икономически неопровержими показатели. Те използват наивни аргументи, за да защитават лъжата. Лъжа е, че при социализма не е имало хляб. Такъв имаше в изобилие, при което ние се хранехме с белия, а черния използвахме за угояване на прасета. Имаше в изобилие грозде, дини, ябълки, и всичко, каквото даваше нашата земя. Сега ядем тези неща, но от чужда земя.

Съвременните алчни капиталисти имат всичко. Те карат и нови западни коли, докато обикновеният българин се задоволява с техните стари бракми. И продължава да живее в „тоталитарни“ панелки, защото за него е немислимо да се снабди с „демократично“ жилище на баснословни цени. А „демократът“ не вижда това. Той се радва на своето охолство, постигато чрез възхваляване и поклон пред новосъздадените капиталисти през криминалния преход.

Атеистът се бори за себе си. Емил Кошлуков признава това и го нарича „морална позиция. борба за истината“. Той не се интересува от мизерното състояние на обществото. Или не вижда, или не иска да признае, че сегашната демокрация допринесе за провал в икономиката, а от там в образованието, здравеопазването, както и в останалите структури на цялата държава.

Г-н Емил Кошлуков неправомерно приравнява атеиста Желю Желев с Александър Солженицин, който пише: „Колко лесно е да живея с Тебе, Господи! Колко лесно е да вярвам в Тебе! В трудните мигове, когато мислите ми станат объркани и боязливи, когато осъзнавам, че дори най-светлите хора не могат да погледнат по-надалеч от тази нощ и не знаят какво ще правят утре, Ти ми изпращаш ясна увереност, че Си тук и че ще направиш така, че не всички пътища пред Доброто да бъдат затворени. (Солженицин, цит. в Вurg and Feifer, 1972,1898) (httpnobelisti.com).

Солженицин не вижда господството на еволюционната идеология. Затова обвинява икономиката, т.е,.комунизма, както и личностите, подвластни на идеологията. Но въпреки това, тази негова положителна страна - вярата в Бога, го издига на по-голяма висота от нищожното духовно ниво на атеиста. В лицето на Солженицин се вижда борец за духовна свобода. Той със сигурност знае за какво се бори. В България личност с подобна известност няма. Известни са варварите, противниците на истината, борците за дивия капитализъм, чието появяване в България е невъзможно без брутална кражба, продажба и препродажба на обществената собственост.

Вестник „Галерия“ обявява: „Всяка сряда - край на мълчанието“ Но това не е новост. В демократичния период всеки е добил свободата да говори каквото си иска, включително използване на неприлични думи. Това донякъде е постижение, сложило край на мълчанието. Но за сега България няма нужда от това. Тя се нуждае от хора, които да постановят „край на лъжата“. Само такива хора могат да бъдат приети като приятели на истината. Тази истина, която се погазва и за която Библията казва: „Станахме престъпници и неверни към Господа, И отвърнахме се да не следваме нашия Бог; Говорихме насилствено и бунтовно; Заченахме и изговорихме из сърцето си лъжливи думи. Затова правосъдието отстъпи назад И правдата стои далеч; Защото истината падна на площада, И правотата не може да влезе. Да! истината я няма, И който се отклонява от злото става плячка“ (Исая 59:13-15).

Възраждането на капитализмът в България е невъзможно. Затова в нашата страна се създаде, не оригинален, а крадлив капитализъм, в който разполагащите с власт и техните послушковци се вживяха в ролята на капиталисти и загрижени работодатели. Правителството на ОДС разграби и разпродаде България. След него продажбата продължи, народът изнемогва, а крадецът трупа богатства, без да се вслуша във въпроса: „А Бог му рече: Глупецо! тая нощ ще ти изискат душата; а това което си приготвил, чие ще бъде? (Лука 12:20)

Когато Бог спасява еврейския народ от Египет, той заповядва завземането на обещаната земя. Но народът, на когото е заповядано да влиза в земята без да я оглежда, нарушава заповедта. Той оглежда, вижда и повярва в силата на местните жители, губи вярата в Бога и изпада в беззаконие. За това състояние Бог го наказва: „Според числото на дните, през които съгледахте земята, четиридесет дена, всеки ден за една година, четиридесет години ще теглите поради беззаконията си.“ (Числа 14:34). България изкара 30 години в своята духовна пустиня. Остават още 10, през които българите да разберат, че Бог е по-силен от силните на деня. Това са критични години за постепенно обръщане към Бога и възстановяване на изгубената вяра в Него, изгубена поради 75-годишното вилнеене на бездуховната атеистична еволюционна идеология.

България трябва да се обърне към Бога и към Неговото слово, което задължава: „Тая книга на закона да се не отдалечава от устата ти; но да размишляваш върху нея денем и нощем, за да постъпваш внимателно, според всичко каквото е написано в нея, защото тогава ще напредваш в пътя си, и тогава ще имаш добър успех.“ (Исус Навин 1:8).  „

(Материал за този коментар е интервюто на Петър Митрев с Емил Кошлуков от 24.01.2018 г.).

Георги Крумов.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: novaposoka
Категория: Политика
Прочетен: 181055
Постинги: 88
Коментари: 127
Гласове: 89
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930