Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2013 09:53 - Библия и общество
Автор: novaposoka Категория: Политика   
Прочетен: 1765 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.07.2013 14:14


“Активен борец срещу Държавна сигурност”

 

         05.07.2013 година. Канал 3 на българска телевизия. “На кафе” пред Народното събрание. Пред микрофона е брадат “десидент”, който се жалва от тоталитаризма и се радва на “демокрацията”. В “мрачното” минало два пъти му стригали брадата и не го пускали в чужбина. Днес разполагал със свободата да обиколи целия свят, но все още нещо не му достига, нещо му пречи да живее щастливо. Що е то? Самият той, доктор на науките, дава “научен” отговор: това е призракът “Държавна сигурност”.

         Ако имаше поне малко наука в неговата глава, той щеше да вижда, че структурите в една държава сами по себе си не носят вина за безобразията, които са ставали в държавата. Служителите в тях, военнослужещи, полицаи, следователи и други са работели, повечето от тях съзнателно, и така са си изкарвали хляба. Ако е имало безобразия, то те са вдъхновявани от създателите на тези структури, които са писали инструкциите за тяхното функциониране. А кои са те? Да помогнем на “доктора на науките”: в миналото това беше ПОЛИТБЮРО, днес това са неговите “демократични” разноцветни метастази – гробарите на България, представлявани от Андрей Луканов, “демократите” на Д-Р Ж. Ж., ликвидаторите на Филип Димитров, фашистките шпиц-команди на Д-РР.. Тренчев, продажната пасмина на Ив. Костов, жълтите лешояди, оранжевите мутри, както и днешните техни остатъци, отбранявящи се от “народната любов” в свещената сграда. 

        

         Много хитро, червените барони и сините им побратими хвърлиха вината за проваления комунизъм върху обикновените граждани. Настройват мусюлмани срещу християни, уж прогресивни граждани срещу регресивни държавни и военни структури, безпартийни срещу бивши партийни работници, работливи българи срещу “мързеливи” цигани. А когато това не достига, на помощ идва “Руската” и “Съветска окупация”. Техният зловещ принцип е “Разделяй и владей”. Тяхната цел е отвличане на вниманието от варварските им действия, довели до днешния невиждан в нашата история разгром на България.

         Наскоро един десидент обяви гладна стачка с надеждата за поява на едно стабилно дясно. Вярва във възкресението, но не това на Исус Христос, а това на някой десен политически труп, който да спаси България. Други някои интелигенти проповядват необходимостта от създаване на силно ляво и силно дясно. Само тогава, според тях, България ще се оправи.

         Ляво и дясно, синьо и червено, жълто и оранжево – това са сатанински пътища през атеистичната джунгла, които ни водят към гибел. За тях се казва:

         “Има път, който се вижда прав на човека, но краят му води към смъртта” /Притчи 16:25/.

         За нашите народи, пострадали от атеистичната диктатура, има само един път за спасение, обратен на пътищата, постлани с беззаконие. Спасителния път е посочен от нашият Създател и Спасител:

 

         “Само бъди силен и много смел, за да можеш да спазваш целия закон...; не се отклонявай от него ни надясно ни наляво, за да имаш добър успех, където и да идеш. Тази книга на закона да не се отдалечава от устата ти; но да размишляваш върху нея денем и нощем, за да постъпваш внимателно според всичко, каквото е написано в нея, защото тогава ще напредваш в пътя си и тогава ще имаш добър успех” /Исус Навиев 1:7,8/.

 

         Георги Крумов



Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: novaposoka
Категория: Политика
Прочетен: 180847
Постинги: 88
Коментари: 127
Гласове: 89
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930