Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2013 23:01 - Младите хора - безлични и апатични
Автор: novaposoka Категория: Политика   
Прочетен: 1080 Коментари: 0 Гласове:
3



Днес споделих с един млад човек моите изяви в blog.bg. Възрастта му – между 35-40 г. Професията му – престижна и доходна. Попитах го какво знае за блога. Отговори ми, че това е място в интернет, където много глупаци дефилират със своите глупости. Без да се притеснявам, че само поради възрастта ми /69 г./, съществува основание да бъда обявен за глупак, аз му признах, че съм един от “глупаците”.

         Този млад човек мисли само за днес. Той не вижда какво го чака в утрешния ден. Не вижда какво му планират мародеритре и крадците, облечени в благородната народна мантия, под която обаче се крие хищничестко зверско съдържание.  

         Съвсем наскоро един “велик” икономист обяви,  че продължителността на живота в Германия вече достига до 90 години. И тоя червей си зададе въпрос:

         “Коя социална система може да осигури пенсия за 25 години на този “нахалник”, който иска да се пенсионира на 65 г.”, а да живее до 90 г.”.  

         Според логиката на това животно, пенсионната възраст трябва да се увеличава, а пенсионерите да имат бладоразумието да умират по-рано, за да не натоварват системата.

         Днес младите хора, които трябва да се борят против мародерите, вандалите, грабителите, алчните, крадците, лихварите, са изпаднали в пълна апатия. Мутрите се борят за вдигане на възрастта за пенсиопниране, а те не виждат и не реагират. Ще прогледнат, когато наближат 65 годишна възраст и пенсионната възраст се повиши на 67 г.. Тогава очите им ще започнат  да се отварят, но ще бъде късно за реакция. Тогава вече никой няма да ги брои за хора, така както нас сега не ни броят за човешки същества. По-точно, броят ни, но като некачествен материал, “алчни старци изпълзели на припек”, според Иван Костов. И когато прогледнат, какво ще видят младите хора – едни непрекъснато изменящи се правила, които целят да ги вкрат в гроба колкото се може по-скоро, за да не натоварват престъпната финансова система.  

 

         Ето какво казва коментаторът Георги Атанасов във връзка с правилата, налагани от трите корумпирани власти, прилагани и подкрепяни и от европейските им дубльори:

         “Какви правила, кой ги е наложил? Може би такива като европрезидента Ромпьой, който тези дни заяви от своята златна кула, че простосмъртните поданици на ЕС ще трябва да се пенсионират пред вратата на Страшния съд, тоест – пред моргата. Нагли циници...” /Георги Атанасов. “Архонти на темида”, в. “Уикенд”, 06.07.2012 г./.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: novaposoka
Категория: Политика
Прочетен: 180854
Постинги: 88
Коментари: 127
Гласове: 89
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930