Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2013 22:37 - Сатанинска идеология - сатанинско общество
Автор: novaposoka Категория: Политика   
Прочетен: 2147 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 06.07.2013 11:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ОТ КОМУНИЗЪМ КЪМ ФАШИЗЪМ

Еволюционното учение непрекъснато ражда всевъзможни безнравствени идеологически системи. По-известните от тях са фашизмът, комунизмът, капитализмът, либералният капитализъм и други техни разновидности. Последната рожба на сатанинската блудница - църквата на Дарвин, Енгелс и Ленин, е днешният посткомунизъм, който напоследък все повече заприличва на своя побратим – фашизма.  

В последната книга на Дарвин, “Родословието на човека”, се твърди, че естественият подбор ще премахне в крайна сметка тъй наречените от него “дивашки раси” в полза на “цивилизованите човешки раси” /Цит. в “Библията, науката и сътворението”, Хенри Морис, доктор по философия/. Но, “резултатите” от естествения подбор, които носи еволюционният процес, са твърде бавни. Затова Хитлер реши да ускори този процес, чрез въвеждане в действие на “изкуствения подбор”. Неговата цел беше да докаже превъзходството на “цивилизованата” арийска раса пред останалите “дивашки” раси. Резултатите дойдоха светкавично – за пет години, петдесет милиона жертви от всички раси на Земята.

Маркс и Енгелс имат по-скромни намерения. Вместо борба между расите, те предлагат  борба между класите:

“Комунистите смятат за недостойно да крият своите възгледи и намерения. Те открито заявяват, че техните цели могат да бъдат постигнати само чрез насилствено събаряне на целия досегашен обществен строй. Нека господствуващите класи треперят пред комунистическата революция. В нея пролетариите няма какво да губят, освен своите окови. А ще спечелят един цял свят” /”Манифест на комун истическата партия”, К. Маркс, Ф. Енгелс, Избрани произведения, т.1, стр. 71, изд. “Партиздат”, София, 1977 г/.

 

Отговорите на еволюцията за човешкия произход и прогресивното му развитие, не само са неверни и незадоволителни. Те са неприемливи за разумни същества, дори са зловещи. В духа на този подбор, в процеса на злополучния преход, се появиха призиви за разтуряне на циганските гета. Лицемерният призив за приобщаване на ромите беше заменен с открито говорене за тяхното изолиране, като недостойни да се мотаят в краката на бандитската политическа класа. Една кафява “калинка”, с червени точки, обявила се за “тежката артилерия” на ГЕРБ, поиска от Народното събрание да обяви хората, които не внасят здравни вноски, за криминални престъпници. А те не са само роми. Това са милиони бедстващи хора, ограбени, лишени от собствеността, която съградиха по времето на тоталитаризма; това са хора, които нямат пари за хляб, които си вадят зъбите с клещи, които биват изнасилвани и убивани за няколко лева. Тези хора живеят в условията на настоящ, огромен, реален концлагер, несравним по мащаби с лагерите от близкото минало. Това са “алчни старци изпълзели на припек”, това са същества, с качествата на “лош материал”, недостойни за вниманието на диваците и варварите, разградили и разпродали на безценица собствената им държава.

Антропологът Харалан Александров, дава много точна и обективна оценка на прилаганият дарвинов подход срещу “недостойните” за съществуване човешки същества:

 

“Ужасяваща е нищетата, в която гаснат бедните и самотни възрастни хора. Много от тях отиват да мизерстват на село, за да са далече от очите на останалите. Това е обичайният начин, пo който провалените общности се справят с  фактите на социалното страдание – уязвимите трябва да бъдат скрити – в села и гета, в кошмарните психиатрични клиники, в институциите за изоставени деца т.н. Това е форма на фашизъм – право на достоен живот се дава само на най-силните и здравите. Драмата е там, че групата на уязвимите нараства драматично поради икониомическата криза, катастрофата в здравеопазването, лошата здравна култура, неадекватната социална политика и пр. Вместо да вземем мерки, ние скриваме социалното страдание и го изтласкваме в периферията, както всъщност постъпваме с ромските гета – построяваме стена межу тях и нас, надявайки се, че тяхната мизерия няма да ни застигне. Тъкмо това е причината, поради която цивилизованите хора в Европа и по света ни презират така дълбоко.” /В. “24 часа”, 25.02.2012 г. Мила Гешакова. Интервю със социалния антрополог Харалан Александров/.  

 

            Това не е обикновен, това е зловещ фашизъм, геноцид, който се упражнява от едно алчно, крадливо и бандитско малцинство, над цял народ.

         Да ни е честито поредното “демократично” човешко общество, с характеристика на кафявата чума и с напълно заслуженото име - “фашизъм+”!

 





Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. politik - На места леко ми се губеше нишката с ...
01.07.2013 11:11
На места леко ми се губеше нишката с основната идея, но: И двата строя - на теория - капитализъм, както и социализъм/комунизъм, не предполагат съществуването на мизерия, нищета, бедност и тн. Всеки по свой различен начин - капитализмът чрез развитие на личността, икономически подем и тн., другите чрез работене за общото благо при което няма бедни и низвегнати членове на обществото. Това което е в момента, няма нищо общо с чистия капитализъм. Идеята на Маркс е че тази революция на пролетариата би дошла точно след този вид капитализъм, след непрестанно и все по-силно увеличаване на разстоянието между бедни и богати - нещо на което сме свидетели в целия свят. Така че в крайна сметка може и да се окаже прав.
цитирай
2. novaposoka - novaposoka - Бедата е в господстващата идеология
06.07.2013 12:07
Бедата на капитализма, на комунизма, и на която и да е социално-икономическа система идва от господстващата идеологическа система.
"Чистият капитализъм", както и "чистият комунизъм" са крайности, възникнали под влияние на еволюционизма /атеизма/. И в двата случая се прилага насилие. Комунистите въведоха абсолютно обществена собственост върху всичко - от шевната машина до златната мина. Баща ми беше шивач. Съгласно "Сините тетрадки" на Ленин, той "ежеминутно, ежечасно, ежедневно", със своята машина "ражда дребна буржоазия". В случая комунистите игнорират дори Маркс, който е прав в това, че буржоазия и капитализъм се раждат само тогава, когато средствата за производство са в частни ръце. Тогава се наемат работници, които създават принадена стойност. Чрез тази принадена стойност израства богаташ, който никога не би станал такъв чрез собствените си две ръце. Колкото е по-голяма неговата лакомия, толкова нормата на експлоатация е по-голяма. За тази своя обосновка в "Капиталът", Маркс е признат за икономически гений на XX век.
С настъпване на "перестройката", всички бивши комунисти, покръстени в демократи, насилствено наложиха частна собственост върху средствата за производство. Нарекоха я "неприкосновена", опитаха се да я обявят дори за свята, а нейните притежатели, от благодетели и работодатели, да бъдат обявени едва ли не за светци.
Истината е, че трябва да се установи равнопоставеност на формите за собственост. И когато човечеството живее в условия на действие на Божия закон, тогава няма да има експлоатация, дори при наличие на частна собственост върху средствата за производство. Тогава няма да съществува картината, която днес наблюдаваме, картина преизпълнена с беззаконие:
"Горко на онзи, който строи къщата си с неправда и стаите си с беззаконие; който кара ближния си да му работи без заплата и не му дава надницата му; който си казва: Ще си построя голяма къща с просторни стаи, в които си отваря широки прозорци, и я покрива с кедър, и я боядисва с алено. Понеже гледаш да си натрупаш много кедър, ще царуваш ли? Баща ти не ядеше и не пиеше ли? Да! Но той извършваше правосъдие и справедливост - тогава благоденстваше. Отсъждаше делото на сиромаха и на немотния - тогава благоденстваше. А твоите очи и твоето сърце не са в друго, освен в нечестивата ти печалба и в извършване на насилие и угнетение" /Еремия 22:13-17/.
Това е нашият капитализъм, възникнал на базата на една сатанинска идеология, която не признава, като Бога, така и Неговите закони.


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: novaposoka
Категория: Политика
Прочетен: 179271
Постинги: 88
Коментари: 127
Гласове: 89
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031