Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2020 18:40 - "Сламката"
Автор: novaposoka Категория: Новини   
Прочетен: 643 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 25.04.2020 18:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Както казват хората, „удавник за сламка се хваща“. И Доналд Тръмп обсъжда използването на „сламки“ в тежката обстановка, сполетяла човечеството. Но един „специалист“ не е съгласен с неговите предложения. Той дори забранява използването на ултравиолетовите лампи. Забранява нещо, което се използва във физиотерапиите по целия свят. А е известно, че то може и да не помогне, но в никакъв случай няма да навреди. Особено в дните, в които Слънцето не е достатъчно ефективно. Тогава защо да не се използва? Убеден съм, че и „специалистът“ няма да даде аргументиран отговор на този въпрос.

Използването на компрес от спирт, поставен на пъпа, бързо сваля температурата. Доказано е, че той разлага протеиновата обвивкка на вируса и го унищожава. Следователно той не се бори с температурата, а с нейния причинител. Докато известните медикаменти свалят температурата, но причинителят остава и дълго време тормози организма. Един лекар, пострадал от Ковид 19, около една седмица страдал от висока температура, но издържал. Какво му е пречило да приложи това средство? От него няма да умре, но опасността от вируса е реална.

В интернет прочетох статията на руски доцент по медицина. Казва се Торсунов. Той твърди, че употребата на джижджифил унищожава Ковид 19  преди неговото постъпване в организма. Освен това, джинджифилът е подправка и широко се използва в кулинарията. Той не е отровен. Може би същият ефект има и чесънът. Тогава защо тези средства да не се използват?

Създадени са хомеопатични средства, в които участват куркума и джижджифил. Те също не са опасни и могат да помогнат на човека, засегнат от вируса. Но, „не са клинично доказани“. Така медиците не обсъждат мнения от интернет и средства, които не са клинично доказани. А докато докажат ефективността на търсените средства, народът ще продължава да измира. Но в никакъв слуай не трябва да се хваща за споменатите „сламки“.

Въпреки че маските се използват масово, обстановката трудно се подобрява. Но ако не се използват, тя категорично се влошава. Маските са едно помощно средство, една „сламка‘. Затова, преди да се удавят, удавниците трябва да се хващат за всяка попаднала им „сламка“.




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: novaposoka
Категория: Политика
Прочетен: 179162
Постинги: 88
Коментари: 127
Гласове: 89
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031