Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2013 11:14 - Гей-парад в София - ДА или НЕ
Автор: novaposoka Категория: Други   
Прочетен: 1114 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.06.2013 16:48


Групата от човешки същества, решила да върши безобразия и да живее в гнусота, настоява да направи парад, и то не къде да е, а в столицата на България.

         Този парад ще бъде подкрепен от САЩ /Виж постинга “Гейове, права и гнусота”/.

         Такава “авторитетна” международна подкрепа поставя кмета на София в незавидно положение при вземането на решение. Ако забрани парада, ще бъде обвинен в ограничаване на човешките права. Обратната позиция ще настрои срещу него много по-голяма група от хора, несъгласна с одобрение и популяризиране на безобразията.

         За да не бъде атакуван, както от извратени “демократи”, така и от групите, изразяващи своя справедлив гняв, кметът трябва да вземе решение, съобразено с изискванията на Библията – Божието слово. Това е изключително трудно в общество, в което все още вилнее пагубната за човечеството атеистичната еволюционна доктрина. Ако може да се освободи от нея, общественият служител би взел решение, с което да покаже, че се съобразява със съветите на своя Създател, а не с указанията на земни величия.

        

         Предлагам кратка обосновка на аргументирано решение за забрана на гей-парада:

 

         “”Нашият Създател е наредил:

 

            С мъж да не лягаш като с жена; това е гнусота. И с никое животно да не се съвъкупяваш, та да се оскверниш с него, нито жена да застава пред животно, за да се съвъкупи с него; това е гнусота. ...Защото всеки, който върши която и да е от тези гнусоти, човеците, които ги вършат, ще се изтребят от народа си. И тъй, пазете повеленията Ми, и не вършете никой от тези гнусни обичаи, които са се вършили преди вас, за да не се оскверните с тях. Аз съм Еова, вашият Бог” /Левит 18:22, 29,30/.

           

            Независимо от дадената ми власт, аз нямам право да разрешавам действия, които са в противоречие с наредбите на Бога.

 

            “Те, които замениха истината на Бога с лъжа и се поклониха и служиха на творението, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин. Затова Бог ги предаде на срамни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено. Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разпалиха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслужено въздаяние за своето нечестие.  /Римл. 1:25-27/.

 

         Аз нямам право да разрешавам демонстрация на противоестествени прояви.

 

         “И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум, да вършат това, което не е прилично, изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, раздори, измама и злоба; клюкари, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си, безразсъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви; които, при все че знаят Божията справедлива присъда, че тези, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват онези, които ги вършат.” /Послание към римляните 1:28-32/.

 

         Аз нямам право да одобрявам разврата.

 

         “И така, сине човешки, Аз те поставих страж на Израилевия дом; затова чуй словото от устата Ми и ги предупреди от Моя страна. Когато казвам на беззаконника: Беззаконнико, непременно ще умреш, а ти не проговориш, за да го предупредиш да се върне от пътя си, този беззаконник ще умре заради беззаконието си, обаче от тебе ще изискам кръвта му. Но ако предупредиш беззаконника да се върне от пътя си, а той не го стори, той ще умре заради беззаконието си, а ти ще си избавил душата си” /Езекиил 33:7-9/

 

         Като държавен служител, аз съм отговорен/-на/ пред Бога за беззаконието, което се върши на поверената ми територия. Първото задължение, произлизащо от поетата отговорност,  е предупреждение към искащите за напускане на лошите пътища. Забраната за движение по пътищата на беззаконието не влиза в моите пълномощия. Те са свободни да поемат отговорност и да продължат по тях. Тази свобода им е дадена от Бога и аз не мога да я отнемам.

 

         Но, като служител, отговорен/-на/ пред Бога и обществото, категорично забранявам, под  формата на гей-парад, на територията на гр. София, да се проведе демонстрация за възхвала на безобразието, гнусотата и беззаконието.””  





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: novaposoka
Категория: Политика
Прочетен: 181359
Постинги: 88
Коментари: 127
Гласове: 89
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930